Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To 2019 έρχεται στην Ευρώπη το Kingdom Under Fire II (trailer)

*
Η Gameforge ανακοίνωσε πως απέκτησε τα δικαιώματα κυκλοφορίας του RPG Kingdom Under Fire II στην αγορά της Ευρώπης και της Αμερικής. Το παιχνίδι θα κάνει την εμφάνισή του για το PC μέσα στο 2019 και μέσα από διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες, με σκοπό να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες.

Το Kingdom Under Fire II ανακοινώθηκε το 2008 και κυκλοφόρησε συνδυάζοντας στοιχεία MMORPG και RTS. Βραβεύτηκε στην Gamescom 2015 ως το πιο καινοτόμο παιχνίδι που παρουσιάστηκε. Τα γεγονότα του Kingdom Under Fire II διαδραματίζονται 50 χρόνια μετά από αυτά του Kingdom Under Fire: The Crusaders και σε έναν κόσμο όπου 3 πανίσχυρες παρατάξεις (Human Alliance, Dark Legion και Encablossians) δίνουν αγώνα για να καταλάβουν την περιοχή της Bersia.


Οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε διάφορες hero classes, να «χτίσουν» τους χαρακτήρες τους, αλλά και να δώσουν εντολές σε μεγάλες στρατιές. Δείτε ένα σχετικό trailer για την δυτική κυκλοφορία του τίτλου, μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*